De ce e bine sa fi în șomaj ?!

duminică, 15 februarie 2009.

Toată lumea e îngrozită de faptul că această prolongată criză e pe punctul de a intra în recesiune afectând toate țările care se află în acestă situație, numai eu stau liniștit și lipsit de gânduri financere care să-mi tulbure somnul. Incerc să văd acesată criză ca pe o schimbare în bine a umanității, adică : mulți centifici sunt de părerea că ne îndreptăm spre autodistrugere și mai mult în nu-știu câți ani vom rămâne fară resurse de bază pentru perpetuarea finței umane, adică suntem prea mulți și sunt prea puține soluții ( una ar fi : UN RĂZBOI ). Să ne întoarcem la esența articolului " de ce e bine să fi în șomaj "( cât timp i-ei bani bineîntăles ). Ca și în orice subiect analizat vom întâlni lucruri pozitive și negative însă eu voi vorbi doar de cele pozitive. Am să încep povestind despre flexibilitatea orarului de care dispui, adică : nu trebuie să mă scol la 6 dimineața să merg la lucru, așa că, mă scol la 5 dupămasa cu gândul că deja am fost la lucru și satisfăcut mă așez în sofa și beau o bere liniștit, apoi citesc ceva interesant sau pur și simplu ma uit la televizor, după care dacă mă plictisesc intru pe messenger si sigur găsesc pe cineva cu care să-mi omor timpul.
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

.
..stiu, vă gândiți că sunt o pacoste pentru societate, însă eu văd lucrurile din altă perspectivă, adică, consider că dacă am privilegiul de a sta acasă, de ce să nu profit de timpul prețios de care dispun și să-l folosesc în avantajul meu. Multă lume consideră că e o pierdere de timp să reflexionezi asupra ta, să profundizezi asupra lucrurilor ce ți se întâmplă sau să încerci să-i înțălegi pe cei din jur; eu consider că toate aceste lucruri te ajută să fi o persoana mai bună, iar dacă eu am timpul să fac toate aceste lucruri e datorită SOMAJULUI...mersi. :)

4 Comentários:

Anonim spunea...

Haide stiu k poti...
E o operatiune grea, dar uneori trebuie doar sa apesi butonul si calculatorul se va deschide!Asa ca m-ai deschidel si tu pe la 10 dimineata trantorule.

Anonim spunea...

Totul depinde de TINE INSUTI, tot ce conteaza e ziua de astazi, pretuieste-o! diseara o vei pierde. Viata nu e asa lunga ca sa ne permita sa uram sau sa iubim prea mult, dar mai ales nu ne permite sa fim certati cu cei dragi!Viata e trecatoare..

Anonim spunea...

somajul este un concediu prelungit pe care il savurezi dar" cei prea mult nu-i sanatos" dar principalul este : sa ai o preocupare si asta e un lucru mare. imi place. mult succes. Moni

Anonim spunea...

Eu si mintea mea bolnava
vad viata mea ca pe-o tava
si ma intreb ce-o fi cu mine
o sa mor , sau ma fac bine
ma intreb ce pot avea
oare ce ma va durea
daca miine va fi bine
cine stie ce-i cu mine?
m-am saturat de tot ce-i in drum acum
si vintul e c-am aspru pe acum
vreau sa traiesc din nou
acm , pentru totdeauna mereu!

Trimiteți un comentariu

sunteti liberi de a critica pana va doare mana...

 
Eu și mintea mea "bolnavă" © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |